Post by encartalafund on Feb 11, 2022 0:02:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju zlato ▞▞▞
▞▞▞ Space shooter - Galaxy attack 2022 version ▞▞▞
To je dobra igra. Vrlo brzo vrijeme odziva. jedina zamjerka je na većini razina koje vas nagrađuju promjenom broda u kritičnim trenucima, umjesto da vam daju pojačivače za vaš trenutni brod.
Ako ne koristite pravi novac za nadogradnju svojih brodova, bit ćete korišteni da usrećite potrošače pravog novca tako što ćete izgubiti većinu svojih PvP načina igre. Pobijedit ćete jednu ili dvije igre, a onda će vam oni parirati s puno višim igranim nivoom koji imaju bolje bonuse od vas. Bit ćete frustrirani igranjem ove igre. Ažuriranje: Nagrada koja se daje za pobjedu od igrača do igrača ne odgovara onome što je jasno napisano u igri. Umjesto 4800 zlata, dano je samo 2400. Umjesto da dobijete 4 dijamanta za pobjedu u veteranskom modu, dano je samo 2. Jasno, ovo je lažno oglašavanje!
Meh. U redu je. Da dosadna klik igra ima bebu sa starom arkadnom igrom, to bi rezultiralo ovom igrom. Pristojan je za provođenje vremena dok sjedite u čekaonici.
vaš će cilj biti vrlo izazovan jer ćete morati spasiti svemir od njegovih zlih neprijatelja. U ovoj svemirskoj igri suočit ćete se sa sve većim brojem
U početku zabavno, ali ćete trošiti glup novac da biste napredovali.
svemirska pucačina MORH APK za Android preuzimanje
Izgleda dobro i ima puno dodataka, ali u konačnici, ako niste spremni platiti značajne troškove za svaku nadogradnju, na kraju ćete gledati više reklama nego što se stvarno igrate. Uredi: - hvala vam na odgovoru, ali moj komentar i dalje vrijedi. Događaji trebaju dobre brodove da bi se natjecali, a to zahtijeva puno reklama ili irl novac. Igra počinje dovoljno lako, ali počinje doći do točke u kojoj vam treba dobar brod za nastavak.
Odlicna igra 😊
Smatram da je ovo opuštajuće kada imam malo slobodnog vremena.
Arrr
Promijenio sam recenziju zbog vaših brzih povratnih informacija, hvala vam, ali ne, pokušao sam s 4G i ne radi, promijenio sam čak i ID oglasa, ali je i dalje isti, koristim Samsung Note 10+ i moje druge igre dobro rade po ovom pitanju
Zabavni i moćni borbeni brodovi, oduzimajući dah rukama pravog šampiona kao što sam ja.
Igra je bila predobra sve dok nisu stavili novi brod kojeg moraš kupiti. A u PVP je neponijediv.
u cijeloj je najbolja igra s time passom, ali razlog za 4 zvjezdice to što pokazuje blisku aplikaciju/povratnu informaciju nakon nekoliko trenutaka....
zabavna igra. podsjeća na staru arkadu
Igrica je odlična. Svi ju instalirajte
Sveukupno sjajno, ali igra se plaća za pobjedu i igra je nekako teška. PVP način je doslovno najteža stvar koju biste ikada igrali. Ne razumijem kako bih trebao izbjeći ove stotine ili male robote bez moći ultra instinkta, pa se držim podalje od toga dok ne svladam ultra instinkt. Uredi: ISTI RANG?! Doslovno se jako smijem. Kako to misliš isti rang? Ja sam kao željezo 5 uparen protiv dijamanta 3. A sad mi reci kako je to isti rang.
Space shooter - Galaxy attack Arcade nrd
Meni se sviđa
Mali prijedlog. Imati jednu testnu razinu, gdje se možemo igrati s bilo kojim brodom, mini brodom besplatno, krilima i vidjeti mogućnosti. To će nam pomoći da kupimo pravi brod.
Galaxy Glory. Sviđa mi se: 24.093 · 137 govori o ovome. Galaxy Glory is a game of the Galaxy space shooting type. How To Play ✈ Touch the screen to move...
Teacher Simulator Casual ber
Igra je zabavna, ali je definitivno usmjerena na uzimanje vašeg novca. Ipak bi bilo bolje da nema toliko hakera koji varaju. Hakeri su čak hakirali naš ceh, a administratori nisu učinili ništa da vrate trofeje grupe. Iskreno, nikada nikome ne bih preporučio ovu igru.
Dobra igra, ali novčići ili jemovi potrebni za nadogradnju brodova su visoki, također se novi događaj mora dogoditi kao kraj jednog događaja.
Česti padovi i problemi sa zamrzavanjem. Inače je zabavna igra.
igra je extra zabavna i super je i to sto nema reklama preporucujem je svakome
Sviđa mi se igra. Nešto što će vas zaokupiti i provesti vrijeme. Volio bih da imaš više života osim jednog pogođenog i mrtvog, a onda ili pogledaš video ili kupiš život svojim novčićima. Također bih volio da možete prijeći na sljedeću razinu s brodom koji ste koristili.
to je lijepa igra. prilično lako kontrolirati, a premisa je jednostavna, ali još uvijek samo zabavna igra tbh
Vrlo zabavno i izazovno tako da definitivno ne postaje dosadno, ALI treba PREVIŠE dugo da se vaš brod ažurira na nešto hladnije!
U REDU..! +5*****..!
1 WinWing: Svemirska pucačina; 2 Galaxy Attack: Alien Shooter ... Avionske igre; 5 Galaxy na vatru 2 HD; 6 Dangerzone - Zasnovano na Space Invaders,
Sviraj Space shooter Galaxy attack Galaxy shooter · Online igra
Dobra igra, ali ocjenjujem je samo s 4 zvjezdice jer nakon ažuriranja aplikacije moji brodovi, mini brodovi, novčić, dragulj, izgubljeni i razine također, i stvarno je teško završiti svaku razinu, posebno Boss Mode pa zato uvijek štedim novac da se oživim. Molimo popravite ovo, hvala.
Uredi, odgovori programerima: SVI brodovi snage su oslabljeni. || Što se dogodilo s najnovijim ažuriranjem? Čini se da su sve sposobnosti brodova ozbiljno smanjene dok je neprijatelje brže i teže pobijediti. Znam da je igra divovsko hvatanje novca prerušeno u igru, ali sada je gotovo nemoguće napredovati bez ispraznjenja novčanika.Zabava dok je trajala, ali pred brisanjem.
Kupio sam nešto i pisalo je da vaš brod treba nadograditi na 25/25 i imam puno brodova koji nadogradite 25/25 i ne primam zahtjev samo zahtjev na vrhu dobijem 😠
Ovo je jako dobra igra, ali ova igra zadaje neke probleme mom telefonu mislim da su razne
👋👍👋👍
Najnovije ažuriranje koje kombinira Galaxy škrinje i škrinje s blagom je užasno. Gubi besplatne škrinje s blagom od okretanja kotača itd. Ikona s blagom na početnom zaslonu stalno treperi, ali ne možete reći zašto, a zaslon s informacijama (pritiskom na "i" na vrhu zaslona s blagom) navodno prikazuje ukupne vrijednosti za svaku vrstu škrinje , ali je potpuno besmisleno s korištenim postocima. Ne može biti točno jer su vrijednosti iste za sve vrste škrinja (osim "Epic" gdje je prikazana ikona dodatnih dijelova broda).
Igra Galaktički napad online. Igrajte besplatno - Free Online ...
To je jako dobra igra. Međutim, jedini način za postizanje najboljih i najmoćnijih brodova je njihova kupnja. Nije pravi test vještine i truda u izgradnji vaših brodova i sposobnosti. Pogotovo kada se borite s drugim igračima. Trebao bi postojati razuman način za postizanje svakog broda i njegovih sposobnosti bez njihove kupnje.
Eh... Dobivam nasumične padove i zaglavim na ekranima za učitavanje.... zabavno kad radi
Igra je općenito vrlo zarazna, ali počinje se ponavljati što uzrokuje da ljudi gube interes. Pokušajte ubaciti bonus rundu u kojoj nasumično dobivate 2x do 5x novčiće kako valovi postaju jači. Također napravite Boss razinu gdje je svaki val teži Boss i ako se završi, dobivaju besplatne vrtnje na kotaču 👍🏾. TO BI BILO SUPER ODLIČNO!!!!!
Je li ova igra zabavna? Može biti. Nisam mogao reći jer sam više vremena proveo gledajući reklamne video zapise nego igrajući igricu. Želite udvostručiti svoju zaradu za razinu? Pogledajte video. Želite dobiti besplatnu škrinju? Pogledajte 5 videa. Želite otključati malo bolji brod (dobro...drugačiji, svejedno)? Pogledajte između 30 i 120 video oglasa. To nije šala. Stvarno morate proći kroz 120 oglasa od 30 sekundi da biste otključali neke brodove. To je doslovno sat vremena reklama i nikako se ne može zaobići čak ni plaćanjem. Igrajte nešto drugo.
Volim ovu igru. U početku sam bio vrlo skeptičan. Međutim, igra se pokazala uzbudljivom, zabavnom i jednostavno ugodnom. Ima vibru 80-ih, zajedno sa zvukom teme. To je izazovno i ima mnogo različitih područja s različitim i iznimno teškim razinama. Usuđujem se reći, usuđujem te pokušati i ne otići poražen. Lol
Space shooter - Galaxy attack Arcade mrik
predugi oglasi
Jednostavan način do kolibe