Post by encartalafund on Feb 10, 2022 23:59:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatu arv münte ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Life 2022 version ▞▞▞
Pesca e vita Sport mnj
Ärge laske end petta: see on lihtsalt järjekordne reklaam, mis kasutab mängu esiküljena. Tõsisemalt öeldes peaks see olema rahulik ja lõõgastav versiooniuuendustüüpi mäng, kuid iga natukenegi mänguviis toetub reklaamidele, jättes teid pigem pettunud kui lõdvestunud. Oleks võinud olla korralik väike mäng, aga kui veedan 1/3 ajast reklaame vaadates, võin ka televiisori sisse lülitada.
See mäng on igav, vaid väikese kala jaoks on vaja oma konksu uuendada
Mul on raske leida teist mängu, mis köidaks mu tähelepanu nii kauaks kui see. Mobiilimängude puhul olen ma kõva kriitik. Installin sageli midagi ja kümne minuti või päeva pärast on see mu telefonist väljas. Sellel mängul on korduv, kuid sõltuvust tekitav idee, mis muudab selle nauditavaks. See on seade ja muusika lisab ka teemat väga hästi. Tubli töö.
Olen avanud kõik tegelased ja paadid, siin on minu viimane ülevaade; See mäng näeb välja vapustav ja muusika on ilus, kuid selles pole palju. Pärast 7 tundi kestnud mängu pole viimase tegelase või paadi lukust vabastamist tunda. Reklaamid on nõutavad enamiku mängukastide ja tühikäigul töötava mehaaniku jaoks. Märkate reklaame juhuslikult iga 3–5 minuti järel, seega soovitan kasutada lennukirežiimi. Kokkuvõttes on see armas mäng, millel on kasutamata potentsiaal.
Tahaksin teha sellest 5 tärni, kuid minu probleem on selles, et mängusisene raha on üsna aeglane ja ma tean, et te tahate seda, et mäng aeglustaks iga hinna eest, kuna soovite lõõgastuda ja mõnda aega veeta ja ma tean seda. on tegelased, kes annavad boonuseid, kuid sellest ei piisa, mõlemal juhul meeldib mulle mäng, väga sujuv, lõõgastav, nii et jah, see on päris lahe ja vinge sellise mängu jaoks
Visuaalne ja helikujundus on mõlemad hämmastavad. Nagu piruka koostisosad, on kurb vaadata nii suurepäraseid täidiseid, mis on kehva maitsetu kooriku tõttu rikutud. Reklaami äkiliste katkestustega on võimatu rahus olla ja nii paljude uuenduste mikrohaldamine on masendavam kui lõõgastumine, rääkimata nööri ettevaatlikust läbi väikese kala tõmbamisest, et kaotada väikese vea tõttu kvaliteetne sööt. See mäng oleks uskumatu, kui nivelleerimise ja peibutamise elukvaliteeti parandataks.
Väga lihtne mäng meeldib
Pesca e vita Sport mnj
siiani hea rakendus, kuid ma ostsin reklaame, kuid see kuvab endiselt palju reklaame, eemaldage need reklaamid
Ma tahtsin väga, et see mäng meeldiks. See on jumalik ja tundub lõbus. Küll aga topitakse mulle iga viie sekundi tagant ja igal sammul reklaame näkku, et ma ei saanud isegi mängu sisse. JA sa eeldad, et ma maksan nende eemaldamise eest 8,99? Ei, ma saan selle asemel mängu oma seadmest tasuta eemaldada.
Pole palju reklaame ja nauditav, kuid kaupade nõutud tasemed ja hinnad on äärmiselt tasakaalustamata ja nende hankimine võtab liiga kaua aega. Mul oli vaja püüda vaala 30. taseme ridvaga, et avada ala 2. Nüüd maksab ridva taseme tõstmine üle 6000 $. Piirkonnas 2 vajavad isegi kõige lihtsamad kalad 35. tasemel ridva, millest enamik on sellest palju kõrgemal. Mul oleks vaja jätkata algse ala mängimist, jahvatades 2. ala kasutamiseks tundide kaupa keskmiselt mõnesaja dollari väärtuses kala püüdmist.
Alustuseks palju nalja, kiiresti platoo. Mulle meeldis see mäng ja naudin seda siiani, kuid kui teil on parim paat ja tippkalur, muutub see ikka ja jälle samasuguseks lihvimiseks. Mündipakkide ostmiseks pole tegelikku põhjust, kuna need on fikseeritud, mitte staatilised, nii et pärast mõnepäevast mängimist saan 5-minutise püügiga rohkem münte, kui saaksin esimese kolme pakendiga. Müntide fikseerimine laekast tähendab ka seda, et seda pole enam mõtet avada. Suurepärane kontseptsioon, vajab rohkem lihvi ja sisu.
Vaataksin hea meelega reklaame, et saada lisaasju ja natukenegi "maksa" loojate pingutuste eest, kuid need täiesti juhuslikud, agressiivsed ja valjuhäälsed reklaamid ajavad mind hulluks. Kahju, sest see on nii kenasti tehtud mäng ja tahaks väga edasi mängida. Noh, see on see, mida saate tasuta versiooni eest. Usun, et reklaamidega saaks ikkagi raha teenida ilma lõõgastumist kõige tüütumal moel häirimata.
Mäng soovib, et mängijad mängimise ajal lõõgastuksid, kuid iga kümne püütud kala kohta kuvatakse reklaam. See on väike probleem, kuna enamik reklaame on lühikesed ja automaatselt vaigistatud. Tegelik mänguviis on üsna masendav. Algajad missioonid küsivad kalu, mida te oma stardialadest ei leia, te ei saa oma sööta eemaldada ega salvestada, juhuslikud kalad võivad konksu uppumise ajal kudeda ja varastada kõrgetasemelist sööta ning vajalikku ei edastata palju. püüda kala ilma katse-eksituseta.
Tõesti tõeliselt lõbus mäng, ma soovitan mängu alla laadida, reklaame pole peaaegu üldse ja see on lihtsalt nii lõbus ja piinamine selgitab kõike nii hästi, et samm-sammult räägitakse teile, kuidas mängida, jällegi, HIGLEY SOOVITAB ALLALAADIDA!!!
Reklaame on liiga palju. Samuti peate oma varustuse taset tõstma, et naeruväärset lihtsat kala püüda. Ja seal on nii palju väikseid kalu, mis on suuremate kalade teel. See mäng soovib, et te vaataksite reklaame mängu valuutas, et teha lihtsamaid ülesandeid. See on täielik ruumiraiskamine ja ei lõdvestu
Suurepärane mäng. Oleks lõõgastav, kui sellel poleks ülekoormatud stressi tekitavaid reklaame. Ma saan aru, et neid on siin-seal, kuid iga asja jaoks pole reklaami vajamine lõõgastav mäng. Ma saan aru, et saate nende eemaldamise eest maksta, kuid ma tahaksin mängu proovida kauem kui 30 sekundit, ilma et peaksin reklaami vaatama.
Ma armastan seda mängu, see on väga lõõgastav ja väga kena graafikaga. Ainus probleem, mis mul sellega on, on see, et me peame vaatama reklaame, et akvaariumis oma kalade energiat täiendada, ja et me peame vaatama reklaame, et avada suurem osa kullakirstudest ja -kotikestest. Peale selle olen õnnelik, et erinevalt teistest kalapüügimängudest ei pea me rakenduses asjade eest palju maksma. Hindan kogu aega ja vaeva, mille tegite selle hämmastava mängu tegemiseks.
Reklaamide hulk on naeruväärne. Eeldatavasti tuleb reklaam läbi vaadata iga 30 sekundi järel või mõnikord isegi harvemini, kusjuures iga reklaam on 30 sekundit või umbes. Kui jätate need vahele, kaotate tavavaluuta. Mitte nagu see on mõeldud esmaklassilise valuuta või muu jaoks. Lihtsalt reklaamid ja reklaamid tavaliseks mängimiseks. Kahju, muidu tundus hea, aga nii nagu see on, on see liiga tüütu...
Kena mäng, aga liiga palju F-reklaame
Reklaamid, reklaamid, reklaamid! Nad läksid ADS-iga liiale, halb äri, et teie kliente nii kohelda. Pean mängu nautima, et seda osta, kuid mul tekkis tunne, et mind just peteti ja sama tegid ka kasutajad, kes kõigi nende reklaamide eest maksid.
Mulle meeldib see mäng, sest see on lõõgastav
MA VIHKAN SEDA MÄNGU MA SOOVIDAN, et ÜHTE TÄHE KALA EI SAAKS KAHETÄHE KALA SÜÜA JA TEHA SELLEST NII RASKE KALADE SAAMINE KUTSADA OMGG IM SELLE MÄNGU DESSTALLIMINE😡😡🤬🤬
Mäng näeb kena välja ja kontseptsioon on hea. Kuid kasutajaliides on aeglane ja kohmakas. Läbida on palju menüüsid, inglise keel pole suurepärane ja juhised võiksid olla selgemad. Mäng ei salvesta automaatselt. Mängu suurim probleem on reklaamid ja hind. Ma olen nõus reklaamide eemaldamise eest maksma, kuid see pole mingil juhul 9-dollarine mäng. Ja tavalise mängu käigus peate läbima nii palju reklaame. 5 minutiga saan edutada 5+ videot. See on liigne.
Kalapüügi elu? Pigem nagu Reklaamielu. See mäng on täis lisandeid, iga minut saate vahelejätmatu reklaami, mis võib kesta kuni 30 sekundit. Kuna tegemist on lõõgastava mänguga, ei tule see sellest, et mind segatakse alati lollusega. Olen üsna pettunud selles, kuidas arendaja otsustas oma kauni mängu prügi täis ajada.
Turbo Dismount™ Simulasyon jss
Järjekordne loll kassaraha. Täis reklaame ja sunnib teid vaatama oluliste asjade reklaame. See annab mulle sõna otseses mõttes jõuliselt kasti, mis võtab ruumi, nii et ma ei saa tavalisi laekaid koguda ja sunnib mind vaatama reklaame, et olemasolevaid avada. Kui te seda ei tee, täituvad vesi kastide ja tüütute sõnumitega, mis ütlevad, et te ei saa rohkem laekaid koguda. Reklaamidega läheb mul hästi seni, kuni ma pole sunnitud neid vaatama. Mängul puudub igasugune struktuur ja nii paljude reklaamide tõttu väga masendav.
Mul pole rakenduste ostmise vastu midagi. Mul ei ole midagi selle vastu, et maksan mängust reklaamide eemaldamise eest...aga see mäng on nende asjade maksumuse osas lihtsalt naeruväärne. Rakendusesisesed ostud pole mitte ainult väga kallid, vaid ka mängu mängimiseks peaaegu hädavajalikud. ärge isegi tülitage selle rahanälja mänguga.
Graafiliselt ja mänguliselt on see suurepärane ja ma saan aru, miks tasuta mäng peab reklaamidega raha teenima või inimesed maksavad nende blokeerimiseks lisatasu, kuid neid visatakse sulle pidevalt näkku. See muudab mängu ka segaseks ja mitte eriti "rahulikuks", kui tahad areneda. Mõned arvustustes olevad inimesed ütlevad, et nad ei saa reklaame või saavad vahele jätta, kuid ma pole seda näinud
Reklaamid on mängu ära rikkunud. Varem oli see tore rahulik kalapüügimäng, kuid nüüd tuleb edasiliikumiseks vaadata reklaame, avada leitud kuldkirst – kuulutused, paadiga edasi sõita, et uusi kalu hankida – kuulutused. Kahjuks on selles mängus nüüd kõik reklaamid. Kas vaadake reklaame, makske reklaamide eemaldamise eest või ärge mängige üldse.
Mõne aja pärast saab kasutaja tuttavaks erineva tasemega söötade ja nendega kaasneva värviga. Pole mingit põhjust, miks ma pean pärast söödaks kasutamise valimist alati koputama, enne kui saan õnge visata. Mõnikord liigub kala pidevalt sööda ümber ilma hammustamiseta. Kui on võimalik akvaariumi minna akvaariumist, miks ma ei võiks minna akvaariumi võrku. Mäng on hea ja teeb seda, mille eesmärk on, kuid kasutajakogemus jääb kohati puudu.
Sellel mängul on kummaline võlu ja see võib tekitada sõltuvust. Ei saa päris näpuga pihta panna, aga see on nauditav ja omamoodi lõõgastav. arendajatele; me tõesti ei vaja hüpikakent, mis ütleb meile, milliseks sööt on iga kord uuendatud. Alguses kindlasti õpetuseks või lisage HUD-ile väike söödaikoon või tärnid või midagi muud, sest see hüpikakna iga kord, kui söödat uuendate (teed seda sageli), häirib voogu ja muutub mõne aja pärast tõesti tüütuks. . Ainult minu 2 senti.
See võib olla lahe mäng, kuid on raevukas, et kõrgema taseme söödad tõmbavad endiselt madalama astme kalu. Võite kulutada aega ühe kala püüdmisele, et seda söödana kasutada, ja seejärel püüda teist väärtuslikumat kala, mille müümisest loobute, et kasutada söödana. Kuid kui lähete seda sööta suurte kahuna kalade püüdmiseks kasutama, saate lihtsalt teelt väärtusetu prügi. Sellega raiskate kogu oma aja ja vaeva.
See on väga mahe ja lõbus, kuid reklaamid ei tööta minu jaoks üldse, nii et ma ei saa midagi teha. Ei mingit kulda kastidest, ei mingit akvaariumi kalade toitmist ega muud, mida saate reklaamidega teha.
Ma ei pahanda, et lasen reklaamidel ikka ja jälle esitada, kuid see on liiga rämpspost. Parema ülevaate saamiseks eemaldage rämpspost. Samuti, kui ma vaatan reklaame, et saada midagi, mida ma ootan, olen vaadanud mitut akvaariumitoitu ega saanud midagi.Graafika on väga lihtne ja tegelikult pole mängust palju liiga palju. See on üsna lihtne, kuid see on jahe ja lõbus. Lihtne juhtimine, kontakti puudumine teiste mängijatega on võib-olla allalaadimist väärt, kui arendajad ei prooviks nii ahnelt mängust iga senti välja pigistada.
Esimesel kolmel paadil on täpselt samad funktsioonid. Pole enam vahemikku ega kiirust, lihtsalt hull hinnavahe, kuid see on okei, sest võite püüda suuremaid kalu. OOTA ei, ma ei saa. W t a f. Sööt ei tööta, see peletab suuremad kalad eemale, kuid konks on suuremate kalade jaoks atraktiivne, välja arvatud see, et nende sisse tõmbamiseks on vaja sööta
See on minu kõigi aegade lemmikmäng 🎮 Ma armastan seda mängu, ma armastan kalastamist 🎣 kala 🐠