Post by encartalafund on Feb 10, 2022 23:40:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше монет ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Дивовижна гра, але чому я маю платити після другого рівня, я маю на увазі за один раз id, як хорошу гру, яка безкоштовна для того, щоб вигукнути вголос, усі ігри, які ви коштували грошей, щоб принаймні одна з них була безкоштовною 😡😡😡😡😡😡
Гра норм але є ще ліпші ігри і вони можуть вразити більше ніж,гра стікман (^0^)
Мене не пускає в ігри
BombSquad የእንቅስቃሴ zkar
Ігра 👏👐❤💙💚💛💜💓👍💟💞💝💘💗💖💕💔💋💋👌но 3 уравень платен🙊🭘
Це було добре, але якщо ви закінчите розділ 2, якщо ви хочете грати більше, вам потрібно заплатити за це, щоб ви могли грати в повну гру
Чудова гра. Але одна проблема, чому я не можу повернути свої малюнки. Я випадково видалив його, і тепер весь мій прогрес втрачено . Мої малюнки були милою качечкою, і коли я спробував увійти, мій прогрес не був відновлений. Будь ласка, допоможіть
Дуже багато вибиває
Draw a Stickman: EPIC 2 Авантуристичке dgha
Вау, це частина 2, це чудово, але чи можете ви поставити будь-яке оновлення, наприклад, домашні тварини та будувати будинки, як виживання, як Minecraft, але у версії стикмена
Клас гра для всіх персонажів
класно тіки в третій галаві треба багато грошей
Це чудова гра, але якщо ви не купуєте повну гру, гра схожа на собачу воду, за винятком намальованого нижче, вона все ще хороша.
Зробіть, щоб можна було вибрати фігури, які вже є в грі бо коли я пробую намалювати в мене якась чупакабра виходить а так то гра дуже крута
Дибільна гра я навіть не можу зайти в неї вже чікав півроку не бере участь
Мені це подобається, але одна проблема, яку вам потрібно купити, щоб перейти на наступний рівень, я трохи мас і сумний, тому 3 зірки, це все, що я збираюся сказати до побачення, і мені подобається гра.
Як ти граєш, тому що я завжди застряг там, де нас засмоктує в отвір під каменем, тому що я не знав, як дістатися до кінця фіолетового слизу
багато гігабайти забирає тому 4
1 зірка, тому що вам потрібно купити повну гру, навіть якщо більшість із нас розбиті
прикольно. Можна позалипати(особливо в подорожі)
Ігра топ но як зайте на 3 рівень
Це була б чудова гра, якби не помилка. Коли я почав перший розділ і зіткнувся з монстром, воно не помре. я навіть бачив покрокові інструкції в Google, і вони також кажуть, що створення дерева біля монстра вб’є його. але коли я це зробив, це не спрацює. Навіть після майже семи спроб це не спрацює. будь ласка, подивіться на цю проблему та вирішіть її якомога швидше.
Відео хостел, у який можна грати, і дуже добре, щоб також грати в нього, і що я можу сказати, такий чудовий, нехай серйозно це те, що я можу я можу грати цілий день, але ми повинні купити повну версію ігор, щоб поїсти, як багато часу і доступ до великої кількості часу, щоб грати в наступну главу, зараз у мене проблеми з 3, але серйозно, що три це так оцінено як чотири зірки, тому дякую, що прочитали це
Це найкраща гра, коли змії приходять, у вас все ще немає меча, а коли ви отримаєте зміїний меч, ви не зможете використовувати його, поки не отримаєте олівець для меча, але мені все одно подобається гра. 5 зірок!
Крута гра а також 1лс . Загрузка
Ну, оскільки у мене є безкоштовна версія, зараз я можу перейти лише до другого розділу, що розчаровує, тому що я люблю цю гру. Було б 5, якби ви дозволили гравцям, які використовували безкоштовну версію, виконувати всі глави. В іншому, чудова гра, мені подобається. Я також рекомендую дозволити безкоштовним гравцям грати всю гру, лише з меншою кількістю речей. Якщо ви знаєте, як перейти до третьої або вище глави, будь ласка, повідомте мені! Дякую.
Оновления виходети
не має 3 рівня він за гроші у всьому англійському😋😝😒😖🌿
Вибиває!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Чи має він застрягти на СТАТИЧНОМУ ЕКРАНІ CRAZY BONKERS GLITCHY STATIC SCREEN і він реагує на удар справді дивним чином... Я не знаю, чому це відбувається, але це трохи моторошно. Не вдалося зіграти в реальну гру
Це весело, адже з невеликою затримкою ви знаєте, що іноді ви не можете грати в інші розділи? Вам потрібно купити їх творця, якщо ви зробите повну версію безкоштовною, що було б добре. Так, я розумію
Нсоор оиоип оплгг лпщшслл лммлпс оллсс ллоо м н рпаг м. Лю. Лрпрл нооптор пррси
Чому тут можна тільки 2 рівня за третій треба плотити і ще коли ти помераєш то тобі треба все заново проходить
ця гра мене дуже збентежила. тому я спробував відтворити його на своєму телефоні, але він зупинився після того, як я намалював стикмена, тому я спробував встановити його на своєму ipad, і це спрацювало, але не дозволяло мені перевищити другий рівень.
😅😱😖😭
я купив цю гру а вана пише немає ліцензії тупо мінус грошей
5 все, жалко, що втара частина платна:-(:-(:-(:-(:-(:-( зроби одну гру не пратну плизю)
Дуже складні рівні
Draw a Stickman: EPIC 2 Авантуристичке dgha
Гра піде норм
Це нормально, але тому що я даю йому 3 зірки, тому що 1. рівень 3 є ВАЖКИМ 2. Мені довелося заплатити за решту рівнів 3. (це сталося нещодавно). Коли я закінчив створювати свого персонажа та мого друга (з тематикою «підхвостик»), програма закрила програму, я спробував знову її відкрити, але він продовжував це робити. Але я не поставив йому 1 зірку, тому що мені насправді подобається гра, це саме ті 3 речі, які я згадав
Погана
Чому після 3 рівня гра платна?
*READER НЕ ВСТАНОВЛЯЄ* Причина, чому я поставив оцінку 3 зірки, полягає в тому, що це відвертість і трохи шахрайство. Ви сказали, що це безкоштовно, але ми повинні платити за рівень 3 і вище. Схоже, ви могли б попередити нас, перш ніж ми завантажили це, без цього ви нас засмучуєте. Загалом графіка, елементи керування тощо. Все це було дивовижно, і якби не це, я б поставив 1 зірку, тож будьте вдячні, що я не зробив… Я також видалив гру, яка нудно, і зараз вона нудна.
ЛЮДИ!!!! І ШТО ШТО 3 ЛВЛ ЗА ДЕНЬГИ 😡😡😡 ЕСЛИ КОМУТО НЕ НРАВ ТО УДАЛЯ ЙТЕСЬ РОЗРОБОЧИКИ НЕ ТРИМАЮТ ВАС!!!!! 💢 Ім теж нада на щото жити!!! Да я не зделала донат на 3 лвл і што?! Я же не пишу исправте!!!! Но ви правите нащо дітей, вони не можуть купити донат... Я за розробників, вони не виноваті, що хочуть заробляти гроші...