Post by encartalafund on Feb 10, 2022 23:37:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezené peníze ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Nejde mi znovu nainstalovat.
Pokud nesnášíte reklamy jako já... hrajte v režimu letadla. Hra je tedy přesně taková, jak byla inzerována, což je úžasné, protože není jako ostatní aplikace s falešnou hratelností. Má celkem 67 různých úrovní a po dokončení 67 úrovní se promíchává mezi starými úrovněmi.
Mr. Meat: Horror Escape Room - iOS Hry - AppAgg
Nevím jak to mám ohodnotit je to kravina
Super fantastická hra.a také velmi zajímavá hra se mi hraje dobře a dobře. V mé rodině si všichni stáhli pouze tuto hru, takže si všichni stáhněte tuto vynikající hru pro nejlepší zážitek. Děkuju
Save The Girl Опуштене wnyf
Save The Girl Казуални ngrh
Crazy Kitchen: Cooking Game Arcade gbn
Tato aplikace se opravdu nelíbila. Vypadalo to, že to bude zábavný malý žrout času, a vzhledem ke karanténě jsem si řekl, proč ne. Dokonce se platí za možnost bez reklam. Jediný problém je, že vás dostanou reklamou pokaždé, když kliknete na nárok. Takže pro ty, kteří to rychle zmáčkli, aby získali coin před dalším kolem, bum další 30 sekundovou reklamu. Pokaždé. Trochu směšné, abych byl upřímný. Také je směšné účtovat 4,29 za odstranění reklam. Nedělej to. Nestojí to za to.
Průměrná hra, která není opravdu zábavná, upoutá vaši pozornost zvědavostí, co se stane dál. Mnozí si stěžují na příliš mnoho reklam, vždy si můžete koupit celou hru za méně než kávu Starbucks, pokud vás opravdu obtěžují. Jen průměrná nepříliš zábavná logická hra by nedoporučovala mnohem lepší hry, než je tato.
Velice nudná hra bez příběhu se špatným grafickým zpracováním.
Nedoporučuju, jsou tam hrozně dlouhé catscény a nedává to smysl je to píčovina
Je to dobrý nápad ale nemá to žádnou logiku např. je díra v ledu v možnostech je mrak ze kterého prší a křídla když dám křídla postava vzlítne a uprostřed díry jí spadne. Když dám mrak tak začne pršet a nad dírou se udělá duha postava po ní přejde. Nedoporučuji. Dala jsem jednu * protože míň nejde dát. 👎
Ta hra nedává smysl pro humor
Velice moc zabírám hodně místa a ty reklamy to snad nemislí vážně proto dávám 3 hvězdy.
Milion reklam jinak zábava
jé tak to je dobrá hra dávám 5 hvězd
Skvělá hra, akorát ty reklamy 🙄ale jinak ok ✅
Tohle má jako Tři body ale je to prostě taky dobrá hra
Sauve la fille ! Grand public riaz
Doporučuji
No, mám tuto hru na svém Apple iPad a miluji ji. Opravdu jsem si to chtěl stáhnout do telefonu. Trvalo mi několik dní, než jsem to našel, ale když jsem si to stáhl, bylo to nejhorší! Vždy se to zaseklo a nikdy nefungovalo správně. Proto jsem to smazal. Doufám, že to bude brzy opraveno!
Leveli se opakují
Ujde
Dokončení úrovně je jako trest, protože téměř po každé úrovni musíte sledovat reklamu. Nejsem člověk proti reklamě, ale musí existovat hranice, která by se neměla překračovat! A řešení jsou příliš jednoduchá, takže to opravdu nepředstavuje velkou výzvu
Konečně hra, na kterou jsem čekal celé století. Tento druh hry byl falešně inzerován jinou herní společností. Ostatním, kteří mají problém s reklamami. Prostě vypněte tu svou zatracenou wifi nebo data. Není to tak těžké.
REKLAMY TOLIK REKLAMY!!! občas hru restartuji na tapetě a NEJPRVE, pokud máte maso, přitáhne psa, pokud máte hračku, pes si s ní bude hrát, hra se tolikrát zastaví, je to nesmysl, prosím opravte to, je to odpad jako jaké monstrum ve VODĚ dýchá OHEŇ je jako godzilla a proč bude používat TRIDENT, jak na to přišla!!! pak najde ostrov, jak se tak rychle vysuší, jak se k těm věcem dostane??? jak jí ten strom chyběl??
Davam 1 , protože mi hra nejde zapnout (pořád černá obrazovka, čekám x let a nic)
Mohl jsem napsat 4 nebo 5 hvězdiček, ale je tam prostě PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY!!! Příliš mnoho!! Pokud chcete přežít, podívejte se na reklamu nebo pokud chcete zemřít, podívejte se na reklamu. Je mi líto Lion Studios, ale vaše hra mě rozčiluje. Stále nechápu, proč kdykoliv hraji úroveň 1, 2 nebo 3... Uprostřed hry se neustále objevuje reklama! Lion Studios prosím opravte tuto hru, jinak bude mnoho lidí také smutných a naštvaných, opravte to, nenechávejte to tady!!!!!°😿😠😢😭😤😭
Tato hra je nejlepší, konečně máme takovou hru, ale nelíbí se mi, že se musíme vrátit na konec, říkám, že to můžeme zkusit znovu. Líný psát dlouhou recenzi, ale přesto prosím opravte, kde to můžeme zkusit znovu, pokud se spleteme.
Nemůžu jí upravovat bez peněz a hlavně tam jsou hodně moc rychle takže prosím dejte moc čas reklam pryč aspoň jednu za jedno aspoň dvě kolo když se tam člověk zmáčkne a když něco udělá špatně že to chce za reklamu Tak ok dejte klidně dvě za sebou ale prostě opravte tu aplikaci a navíc ještě abych prosila ať má ta holka prosím vidím i vlasy jiné vlasy
Tato hra má mnoho příslibů, ale kromě příslibů nemá nic společného. Hrozný. Špatná hudba, stále se opožďuje, příliš mnoho reklam – a všiml jsem si, že i když obrazovka zamrzla, uběhly minuty, reklama ve spodní části pokračovala plynule jako vždy. Také málo možností a předvídatelné. Pokud uděláte chybu, můžete pokračovat sledováním reklamy. Pokračoval bych, protože reklamu sledujete tak či tak. Samozřejmě to může zamrznout a odměnu stejně nedostanete. Fuj.
Hra je dobrá a je přesně to, co je uvedeno v dodatcích, ale možnosti jsou extrémně hloupé. Například chlápek ji sledoval v tanku a na výběr byla síť nebo guma. Zaprvé to ani nevypadá jako guma, ale jde o to, že síť nefungovala a on ji tuším prolomil a guma to prostě vymazala, jako by to byla kresba. Byla jsem TAK zmatená. Nejsem s touto hrou moc spokojený😞. Ale pokud vás nezajímají hloupé volby a chcete si jen vybrat, co dělá ona, pak je to v pořádku.
Celkově je hra dobrá a je to hra, kterou jsem hledal. Kvůli reklamám, které dostáváte, je lze odinstalovat jako já Odinstaloval jsem na úrovni 6 každá úroveň dává reklamu, díky čemuž byla hra celkově hodnocena 3,4, pokud by hra neměla tolik reklam, kolik nemá, měla by hodnocení 5 nebo 4 pls odstraňte reklamy.
Hra samotná je skvělá (nápad), ale je tam prostě příliš mnoho reklam, pokaždé, když projdete úrovní, pokaždé, když dostanete „dárek“ (o kterém si myslíte, že by fungoval bez reklam, ale nefunguje) a úrovně se bez WiFi nenačítají... Skvělé!
Příliš mnoho reklam, hra se opakuje a většina možností nedává vůbec žádný smysl. Chtějí, abyste vybrali ty nejlogičtější odpovědi, ale když je vyberete, neuspějete, alespoň máte možnost nesledovat reklamu a pokračovat, můžete také použít 200 mincí, ale protože volby nedávají smysl, raději si ušetříte a neutrácet za skiny.
Jak to vypadá na první pohled